Företagshälsovård

Räddningshälsan Stockholm AB

En företagshälsovård specialiserad för räddningstjänsten

Räddningshälsan erbjuder en rad olika tjänster inom området företagshälsovård, med specialistkunskaper i att bedömma räddningspersonals hälsotillstånd inom den svenska räddningstjänsten. Vi utför ca 3000 lagstadgade hälsoundersökningar i Sverige varje år, i enlighet med "AFS 2005:6 Medicinska kontroller i arbetslivet".

All personal som arbetar på Räddningshälsan är sjukvårdsutbildade och flertalet har mångårig arbetslivserfarenhet inom yrket. Tillsammans håller vi en mycket hög kompetens- och servicenivå, och vi har en förmåga att tänka "out of the box" för att möta våra kunders behov och förväntningar.

 

 

Eftersom vi på Räddningshälsan hela tiden strävar efter att våra tjänster till kunden ska genomsyras av hög kvalité, kompetens och god service så genomför vi en enkätundersökning som varje enskild person som hälsoundersöks får fylla i efter avslutat hälsokontroll.

Här nedan visas ett axplock kommentarer vi fått under vårterminen 2013:

 

 

Har du frågor om din hälsoundersökning som ej besvaras här på sidan, är du välkommen att fråga personalen i anslutning till din undersökning. Du kan också kontakta vår medicinskt ansvarige läkare på de telefontider och på det telefonnummer som anges på ditt personliga utlåtande eller till organisatorisk ansvarig under kontorstider på tel: 08-410 136 04

 

 

© 2013 Räddningshälsan Stockholm AB | Box 1113, 131 26 Nacka Strand | Tel: 08-410 136 04 | E-post: hillevi.soderberg@raddningshalsan.se